Heavy Duty werklampen

Heavy Duty werklampen

Electrothermische beveiliging
In het uitzonderlijke geval dat de lamp door omgevingsinvloeden te heet wordt zal automatisch de lichtintensiteit worden gereduceerd tot dat de temperatuur weer normale waarden heeft bereikt.

Bundelpatroon identificatie
Door het gebruik van gekleurde schijven op de lamp kan snel het bundelpatroon worden herkend. Handig bij gebruik, praktisch bij onderhoud.

Soft Start technologie
Door het gebruik van Soft Start technologie wordt de startspanning van de lampen merkbaar gereduceerd. Vooral bij installaties met meerdere krachtige lampen worden opstart problemen voorkomen, beperkt de belasting van componenten en bekabeling voor een hogere betrouwbaarheid en minder onderhoud.
Lampen met 2 LED’s worden niet voorzien van Soft Start technologie vanwege de van nature al lage startspanning.

IP69 Classificatie
Met hun IP 69K uitvoering zijn de lampen extreem stof- en waterdicht, en kunnen zonder problemen met hoge drukreinigers of waterkannonnen worden schoongespoten, ook als ze nog warm zijn. IP69K is de hoogst genormeerde beschermingsklasse en geschikt voor de meest extreme situaties.

Omkeerbare Polariteit
Hammerheads lampen werken ongeacht de manier van aansluiten altijd even goed. Niet alleen een groot voordeel in de vervangingsmarkt, maar ook een foutje bij de installatie heeft geen gevolgen, sterker nog, u merkt er niets van.

Vergulde DT stekkers
Een product wordt nooit beter dan de onderdelen die er voor gebruikt zijn. Bij Hammerheads houden we niet van halve oplossingen, en ook voor onze stekkers gaan we voor absolute topklasse. De Deutsch Gold Pin DT stekkers behoren tot het beste dat de markt heeft te bieden en zijn speciaal ontworpen voor veeleisende omgevingen, waar zelfs een kleine storing grote gevolgen kan hebben. Zorg voor detail is tekenend, zo zorgt niet geleidend smeervet in de stekkers voor betrouwbare een montage en demontage, ook na vele jaren. Deutsch Gold Pin DT stekkers leveren de topprestaties waar Hammerheads voor staat, nu en later.

Opmerkelijke lichtopbrengst
De gebruikte Cree XM-L2 10 Watt LED’s van de laatste generatie  zorgen voor een zee van licht precies op de plek waar u die nodig heeft. Met een lichtkleur die sterk op die van daglicht lijkt zijn LED lampen rustig voor de ogen en zorgen voor een perfect perifeer zicht.

CISPR 25 – Klasse 3 conform
CISPR 25 is een norm uit de auto-industrie voor de elektromagnetische compatibiliteit. De klasse 3 conformiteit van Hammerheads producten garandeert een probleemloos en ongestoord radioverkeer, en een storingsvrij functioneren van kritische elektronische componenten.

Volledig vrij opgehangen schokdemping
Met het revolutionaire Protrac 360° ophangsysteem zijn Hammerheads lampen bestand tegen versnellingen tot 60G.

Lange levensduur – 50.000 uur
De lichtopbrengst van Hammerheads lampen is gegarandeerd voor 50.000 uur of 6 jaar (met uitzondering van mechanische en omgevingsschade). Door gebruik te maken van Puls Breedte Modulatie (PWM) ligt de schakel frequentie van de LED’s  hoger dan met het menselijk oog kan worden waargenomen. Op die manier kan een grote lichtopbrengst worden gecombineerd met een lange levensduur.

Non stick oppervlaktebescherming
De Hammerheads Industrie serie is voorzien van een AkzoNobel  Interpon 810 poedercoat conservering. Hiermee wordt een slijtvaste en gladde afwerking verkregen met een lange standtijd in chemisch en mechanisch agressieve omgevingen. Maar heel weinig vaste stoffen blijven permanent vastzitten op een Interpon laag, en in veel gevallen zijn de lampoppervlakken zelfreinigend.

Gemakkelijke kleurcoderingen van bundelpatronen
Het hele Hammaerheads programma maakt gebruik van een handig systeem van gekleurde schijven waarmee gemakkelijk (ook met het licht uit) te zien is wat voor lichtbundel er uit de lamp komt. Handig bij gebruik, praktisch bij onderhoud.

Spot bundel
Bundelvorm en intensiteit maken deze lampen bij uitstek geschikt voor het precies en krachtig verlichten van de werkplek.

Flood bundel
Deze lamp is bedoeld voor verlichting in de breedte maar met aandacht voor het centrum. Ideaal voor het meer algemeen verlichten van werkplek of machine met een hoge lichtintensiteit.

Breedte bundel
Hier wordt een nog breder gebied aangelicht, en is daarmee uitermate geschikt voor het verlichten van bouwplaatsen, industrieterreinen en magazijnen. Ook hier een afnemende lichtintensiteit naar de randen van de bundel, maar zodanig dat toch een groot gebied adequaat kan worden verlicht.

Eliptische bundel
Zoals de naam al aangeeft heeft de lichtbundel een elliptische vorm, waarbij de bundel breder is dan dat hij hoog is. Door de specifieke bundelvorm wordt meer licht op de middenafstand gericht, en gaat er minder licht naar boven en naar beneden.

Speciale bundel
In de Industrie serie is voor vrijwel alle toepassingen de juiste lamp te vinden. Heeft u nu net die heel specifieke toepassing waar geen van onze lampen optimaal voor geschikt is, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. We vertellen u graag hoe we uw ideale lamp kunnen realiseren.

TLUCE020000_201