Werklampen

Werklampen

Corrosiebescherming op marine niveau
De polyesterbasis poedercoating is speciaal samengesteld voor het harde buitenleven, en biedt langdurige UV en weersbestendigheid. Het conserveringssysteem heeft diverse langdurige beproevingen doorstaan zoals: Zoutspraytest AS3715 2.5.10 (1000 uur) en Blootstellingstest AS3715 (12 maanden continue blootstelling).

Lange levensduur – 50.000 uur
Door gebruik te maken van Puls Breedte Modulatie (PWM) ligt de schakel frequentie van de LED’s  hoger dan met het menselijk oog kan worden waargenomen. Op die manier kan een grote lichtopbrengst worden gecombineerd met een lange levensduur van maar liefst 50.000 uur (met uitzondering van mechanische en omgevingsschade).

CISPR 25 – Klasse 1 conform *)
CISPR 25 is een norm uit de auto-industrie voor de elektromagnetische compatibiliteit. De klasse 1 conformiteit beperkt de radiostoring die werklichten kunnen veroorzaken.
*) Geldt niet voor het 6 LED cameralicht.

Opmerkelijke lichtopbrengst
LED’s van de laatste generatie  zorgen voor een zee van licht precies op de plek waar u die nodig heeft. Met een lichtkleur die sterk op die van daglicht lijkt zijn LED lampen rustig voor de ogen en zorgen voor een perfect perifeer zicht.

Veelzijdige montagemogelijkheden
Het praktijkgerichte ontwerp van de Blacktip lampen biedt een veelheid aan montage- en richtmogelijkheden dankzij  de keuze tussen montagesteun of montagevoet.

IP69 Classificatie
Met hun IP 69K uitvoering zijn de lampen extreem stof- en waterdicht, en kunnen zonder problemen met hoge drukreinigers of waterkannonnen worden schoongespoten, ook als ze nog warm zijn. IP69K is de hoogst genormeerde beschermingsklasse en geschikt voor de meest extreme situaties.

Electrothermische beveiliging
In het uitzonderlijke geval dat de lamp door omgevingsinvloeden te heet wordt zal automatisch de lichtintensiteit worden gereduceerd tot dat de temperatuur weer normale waarden heeft bereikt.

Omkeerbare Polariteit
Blacktips lampen werken ongeacht de manier van aansluiten altijd even goed. Een foutje bij de installatie heeft geen gevolgen, sterker nog, u merkt er niets van.

Beschikbare  bundelpatronen
25° - smalle bundel
40° - standaard bundel
60° - brede bundel
90° - super brede bundel
30/65° - elliptische bundel

Vibratie proof
Dankzij eersteklas componenten en een zorgvuldige montage kunnen de Blacktips lampen worden onderworpen aan vibratietests van 21Grms.

Gegoten DT stekkers
Een product is slechts zo goed als de componenten die er voor zijn gebruikt. Die zijn bij Blacktips prima in orde, zoals de gegoten Deutsch DT stekkers. De stekkers zijn uitgekozen vanwege hun hoge kwaliteit en hun vermogen om ook in veeleisende omgevingen jarenlang te blijven functioneren.

TLUCE010000_201