Orlaco camera systemen op magazijnvoertuigen

Van de firma Heffiq BV hebben wij de nieuwe opdracht ontvangen van camera-oplossingen voor twee reachtrucks, aanvullend op de eerdere levering van ook twee systemen.

Bijvoorbeeld in grote magazijnen van internetwinkels worden aangepaste reachtrucks voor witgoed gebruikt, waarbij een witgoedklem is bevestigd op de truck. Daarmee kun je eenvoudig verschillende pakketformaten oppakken; van koelkast tot wasmachine.

In tegenstelling tot bij een pallet pak je met de klem de lading niet altijd op exact dezelfde hoogte en de klem blokkeert ook nog eens het zicht. De chauffeurs liepen daardoor tegen het probleem aan dat zij moeilijk konden inschatten wat de precieze positie van het pakket was, ook ten opzichte van de overgebleven ruimte aan de boven- en onderzijde.

Wij zijn heel trots dat onze collega’s Martin van Rossen en Marcel Brits de koe bij de horens hebben gevat en hier een oplossing voor hebben bedacht en ontwikkeld. Wiegel Transport Equipment heeft nu een zelf-ontwikkeld camera-oplossing waarbij de chauffeur kan schakelen tussen 3 beelden. Daarmee kun je zowel over de last als op 2 plaatsen onder de last kijken. Optimaal zicht dus!

De eindklant was dusdanig tevreden over de eerste twee trucks dat zij daarna een nieuwe bestelling hebben geplaatst!
Wij bedanken Heffiq en de eindklant voor deze mooie samenwerking!